TFT kursus i Skive eller Holstebro

Hvad er et TFT kursus? Jeg er glad for du spørger! TFT står for Tankefeltterapi. TFT er en terapiform der stammer fra Amerika. denne form for terapi har til formål at få dårlige tankemønstre ud af din krop og ud af dit liv. Modsat mange andre praksis arbejder vi ikke teoretisk – men vi arbejder praktisk. Derfor har vores medarbejdere også en masse erfaring når det kommer til TFT kurset i praksis. Med disse kurser sigter vi efter at inkludere alle i den oplevelse tankefelstterapi er.

terapi

Tankefeltterapi – det kan mærkes

I vores TFT kursus vil vi ikke bruge meget tid på at snakke om al teorien bag denne form for terapi, men du vil derimod som tilhører få en følelse af at du er aktivt deltagende selv! Og du vil tilmed kunne mærke behandlingen på egen krop lige der hvor du sidder i vores lokaler enten i Skive eller i Holstebro. Kurset starter med at vi alle laver nogle kollektive øvelser – hvor alle er med. Du kan være ganske rolig dog – du vil ikke blive udstillet og de tankemønstre du bærer rundt på vil ikke blive udstillet så andre ved om dem. Kun du selv har behov for at vide hvad du tumler og arbejder med inde i dig selv.

Formålet med et TFT kursus

Formålet med et sådant TFT kursus er at du skal gå derfra med en anderledes følelse i din krop end da du ankom og at du må føle at det har været en oplevelse for dig at have deltaget. Som sagt før vil vi til TFT kurset starte med en kollektiv praktisk øvelse som vi håber i alle får noget ud af og vi vil derefter of derudfra forklare nærmere om hvad det er der rent faktisk sker, når du oplever tankefeltterapi. Hvis du har lyst til at vide mere om denne form for TFT kursus skal du være meget velkommen til at kontakte os på telefon og mail, hvor du kan snakke med en af vores meget dygtige og erfarne medarbejdere der med garanti kan svare på alle dine spørgsmål – eller du skan gå ind på vores hjemmeside og læse mere om TFT kurset. Vi har klinik i Skive hvor du kan tage kurset eller du kan tage en af de meget gode transportmidler der går fra skrive tril Holstebro hvor vi også har en klinik hvor samme kursus kan tages. Du vælger selv hvilken klinik du har lyst til det skal være i – det der passer dig bedst passer også os bedst. Vi går meget op i at vi passer ind i dit travle skema så du kan derfor vælge frit af alle tidspunkter der står på vores hjemmeside. På vores hjemmeside kan du også tilmelde dig kurset og betale for det i forvejen hvis det passer dig bedst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *