Dumpere

Stærke og robuste maskiner til det hårde arbejde

Dumpere fra JCB er den ultimative maskine, når det gælder at vælge en dumper til udførelse af tungt og hårdt arbejde. Dumperne er kraftige, alsidige i deres anvendelse og hjælper med at udføre stort set alt arbejde hurtigt og effektivt.

JCB har mange års erfaring og denne erfaring har været brugt til at designe, bygge og konstruere store kraftige dumpere, der i den grad er utroligt stærke, slidstærke og robuste. Anvendelsen af de bedste stærke materialer, omtanke og innovation har sammen skabt Dumpere, der kan holde til hårdt arbejde dag efter dag og uge efter uge. Innovationen og det grundigt gennemtænkt design har skabt maskiner, der er ideelle til det nordiske vejr, der ikke altid er med os. Uanset vejr, temperatur og fugtighed, så er disse maskiner skabt til det.

JCB har gennem mange år været med til at udvikle Dumpere. Dette er gjort i samarbejde med en god kontakt til netop de folk, der skal bruge maskinerne, for netop på denne måde at kunne løbende tilpasse maskinerne og styrke dem i henhold til ønsker og behov. JCB tilbyder at skræddersy maskinerne fuldstændig i henhold til kundens ønsker og behov og udfra de pågældende opgaver, maskinerne måtte skulle anvendes til. JCB kan til en hver tid tilpasse maskinerne udfra vægte, gearing, aflæsningskonfigurationer og meget meget mere.

Dumperne anvendes typisk i forbindelse med klargøring af byggepladser og transport af byggematerialer til og fra byggepladser. Opgaverne kan være meget alsidige og kan dreje sig om alt lige fra anlægning af en golfbane, landskabspleje til terrænudjævning. Der er ikke nogen opgaver, hvor man ikke kan tilpasse JCB’s dumpere til at egne sig til det pågældende job. Dette sker i tæt samarbejde mellem JCB og kundens ønsker og behov. JCB’s dumpere kan klare opgaver lige fra den blødeste og mest sårbare golfbane til den barske arbejdsplads eller byggeplads. Dumperne bliver anvendt hver eneste dag på mange forskellige arbejdspladser rundt i landet og opgaverne varierer ekstremt. JCB’s dumpere er skabt til at arbejde hårdt og længe. Netop JCB’s dumpere vælges til nogle af de største byggeprojekter rundt omkring i landet, grundet deres pålidelige holdbarhed, kvalitet og ikke mindst behagelige og nemme håndtering.

Men ikke nok med at JCB’s dumpere skal kunne klare de hårde arbejdsvilkår, de opereres af mennesker. Disse operatører sidder i maskinerne i mange timer hver dag og derfor er JCB meget opmærksom på personen bag rettet. Dermed er maskinernes førerhus skabt med den bedste komfort og bedre arbejdsstilling, for således at skåne kroppen og skabe mere komfort. Jo bedre en persons arbejdsstilling er og jo mindre arbejdende belastning, der er, jo færre sygedage og skader. Derfor er JCB’s dumpere meget ergonomiske og utrolig behagelige at arbejde med og aflastende for operatøren. JCB’s dumpere er meget populære i byggebranchen grundet deres gode kvalitet, holdbarhed og ergonomi.

JCB har konsulenter, der altid står til rådighed med vejledning således kunderne oplever den bedste service og får lige præcis den maskine, der bedste passer til netop deres type arbejde, arbejdsplads og medarbejdere.

1949_6 Dumpere

JCB Dumpere blandt verdens bedste

Hos JCB går man op i kvalitet og god service. Netop derfor leverer vi nogle af de bedste dumpere på markedet. JCB’s dumpere er utroligt kraftige og alsidige. De kan tilpasses enhver arbejdsplads uanset om dette måtte være til byggepladser, ude i landskabet, hvor der skal flyttes tunge materieller, jord, beton eller andet materiale.

JCB’s dumpere er konstrueret på baggrund af mange års erfaring indenfor byggebranchen og mange forskellige typer arbejdspladser og byggepladser. Netop derfor er dumperne ideelle til stort set alt type arbejde. Vi arbejder konstant på innovation, tilpasning med tiden af arbejdsmetoder og arbejdstyper og derfor er dumperne også konstrueret med den sidste nye teknologi, innovation og ikke mindst med henblik på at skabe så god en arbejdssituation for operatøren som overhovedet muligt.

JCB’s dumpere kan skræddersyes lige efter kundens ønsker og behov. Et tæt samarbejde mellem kunden og vores dygtige salgskonsulenter, finder vi frem til en sammensætning af de nødvendige funktioner, konstruktion, styrke og manøvreevne, således kunden får lige netop den maskine, de har brug for. Dumperne er skabt til det nordiske vejr, der ikke altid er venligt og samarbejdsvillig samt det hårde terræn, de måtte skulle arbejde i og på. Dumperne er ideelle til alle typer opgaver – om det måtte være fra en blød undergrund som for eksempel golfbaner, andre områder med blød jord, hvor maskinerne skal bevæge sig nænsomt fremad eller om det måtte være på hård og ujævn bund.

JCB dumpere er meget populære blandt stort set alle entreprenører til klargøring af byggegrunde, læsning og aflæsning af store mængder jord eller andre materialer og er meget kraftige og slidstærke uanset, hvad arbejdsopgaven måtte være. Dumperne er især velegnet til at arbejde under hårde betingelser, hvor der måtte være fugtigt, koldt og ujævnt. Maskinerne er ekstrem kraftige og standhaftige.

JCB dumpere ligger helt klart blandt eliten af maskiner både her hjemme men så sandelig også ude i verden. JCB dumpere er gennemtænkte og har i den grad taget operatøren i mente, når det gælder design, komfort og ergonomi. Det er yderst vigtigt, at operatøren kan arbejde med en god og sund arbejdsstilling, da de ofte befinder sig mange timer i førerhuset. Jo mindre en operatør skal anstrenge sig eller justere på sin arbejdsstilling, jo færre skader og mindre sygedage og uheld. Dumperne er enkle i deres styring og håndtering og nemme at manøvrere rundt på området. Enhver operatør vil nyde at operere en JCB dumper og vil føle en kombination af sikkerhed, tryghed og ikke mindst fornøjelse med den nemme manøvrering.

Vores konsulenter står altid til rådighed for god vejledning og guidance med hensyn til, hvordan man bedst får skabt den helt ideelle dumper til netop kundens ønsker og behov ude på en arbejdsplads. JCB’s dumpere har et suverænt godt ry og renommé og kan ses landet rundt på de mange byggepladser og arbejdspladser. En super god dumper som lever op til sit gode ry, kvalitet og holdbarhed og som både entreprenøren og operatøren vil nyde at arbejde med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *