Spar penge med ny loftisolering

Det er nogle kolde vintermåneder vi går i møde. Det betyder derfor at de store tæpper skal findes frem, og der skal fuld knald på radiatoren. Sådan tænker mange i hvert fald. Men i virkeligheden betyder et koldt hjem egentlig, at man skal til at kigge på isoleringen. Mange overvejer ikke at kigge på deres isoleringen, da de tænker, at det ikke er noget, der kan opstå huller eller utætheder i. Det er det dog i høj grad. Der er mange der bor i gamle huse, hvor der ikke er blevet gjort noget ved isoleringen siden huset blev bygget.

Der er dog sket meget siden med teknologien, og den måde vi laver isolering på. Det er blevet meget mere effektivt, hvilket vil sige, at det holder kulden bedre ude, og varmen bedre inde. Der er flere tegn på, at man har en dårlig isolering. Et af de mest tydelige tegn er, hvis man har svært ved at få varmet huset op, selvom man har tændt for radiatorer, og eventuelt har fyret op i brændeovnen. Et andet tegn er indeklimaet. Med en dårlig isolering, vil man også opleve et rigtig dårligt og fugtigt indeklima i ens hjem.

Få isoleret loftet ved hjælp af A-Z Isolering

Fordele ved ny loftisolering

isolering af loftMen hvad gør man så, hvis man kan genkende disse tegn? Mange gør ingenting. De føler simpelthen, at det er for uoverskueligt, at skulle have skiftet isolering på loftet i en ellers travl hverdag. Det kan være, at du bor i en mindre by såsom Humlebæk, og den nærmeste tømrer er placeret i Helsingør, hvilket er for langt væk til, at du overvejer at gøre noget ved den utætte eller nedslidte isolering. Her er man dog nødt til, at se udskiftningen som en investering. Ved at skifte den gamle isolering, vil man opleve, at kulden bliver hold meget bedre ude, og man vil få et bedre indeklima.

Dette er vel og mærke ændringer som man vil kunne mærke og føle fra første dag med den nye isolering. Der udover vil man kunne se en stor besparelse på varmeregningen. Besparelsen vil skyldes, at man ikke længere har behov for, at tænde radiatorerne på maksimum. Den sidste fordel er, at man er med til at beskytte miljøet. I det man ikke længere bruger radiatoren i døgndrift, vil man automatisk udskille mindre co2. Det betyder altså, at man er med til at gøre en aktiv indsats for miljøet.

Her finder du den billigste og bedste loftisolering

Det er forholdsvis let i dag, når der skal lægges ny isolering. Der foregår ved, at man sprøjter isoleringen ind på loftet via slanger. Det er både tidsbesparende, men kan faktisk også spare en for en del penge. Hvis man skal finde et firma, der kan lægge isoleringen billigt, er det en god idé, at starte på internettet. Her vil man hurtigt kunne finde en liste over de isoleringsfirmaer, der er i det område som man bor i. Herudfra kan man vælge dem, som man tror er bedst, eller dem som man kan se er billigst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *