Lommeklude er prikken over i’et på dit jakkesæt

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er rigtig mange ting, der skal være styr på, når du bestemmer dig for at iklæde dig et jakkesæt. Én ting er, at du skal sikre dig, at du rent faktisk iklæder dig et jakkesæt, der er pænt og nydeligt, og samtidig også passer sammen med din øvrige stil såvel som dit valg af forskellige former for accessories, hvilket meget vel kunne være tilbehør som manchetknapper, slipsenåle og meget andet. Der er dog én ting, som der er rigtig mange, der formår at glemme, hvilket bestemt er en skam, for det kan faktisk nærmest betragtes som prikken over i’et. Det er nemlig langt fra alle mænd, der husker på, at de skal have en lommeklud i lommen på deres jakkesæt, hvad end der blot er tale om en mindre fest som f.eks. en konfirmationsfest for familien eller der derimod er tale om en større fest, hvilket f.eks. kunne være et bryllup, hvor der er inviteret flere hundrede gæster. Det er selvfølgelig vigtigt, at du ikke bare vælger at kombinere dit jakkesæt med en tilfældig lommeklud, som du tilfældigvis lige havde liggende hjemme i dit klædeskab el.lign. Hvad du derimod skal gøre er, at sikre dig, at du rent faktisk vælger en lommeklud, der passer sammen med dit jakkesæt i forhold til blandt andet farve, materiale og meget andet.

Lommeklude skal være af samme farve som butterflies og slips

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil have en lommeklud i lommen på dit jakkesæt, så har du ikke blot foretaget en beslutning, der skal bevise overfor andre folk, at du er en mand, der er både selv- og modebevidst. Der er dog mange, der glemmer, at man skal sørge for at kombinere sin lommeklud med enten et slips eller en butterfly, som har den samme farve eller minimum en nuance, der minder om farven på din lommeklud. Der findes rigtig mange forskellige lommeklude, så du kan med garanti også finde frem til lige præcis dén lommeklud, som du synes passer bedst med dine forskellige jakkesæt. Det er derfor også en rigtig god idé at du ikke nøjes med at købe én lommeklud, men derimod sørger for at købe et mindre udvalg af forskellige klude, der blandt andet varierer i farver, kvaliteter og andet, da det giver dig muligheden for at matche dine forskellige lommeklude med dine jakkesæt eller smokings. Det er dog vigtigt at huske på, at du ikke blot kan nøjes med at tænke på, at din lommeklud skal se godt ud sammen med dit jakkesæt, for hvis du har et jakkesæt på, så har du med garanti også en butterfly eller et slips på, og det hele skal selvfølgelig spille sammen, hvorfor slips og butterfly såvel som lommeklud skal være af samme farve.

Vælg en lommeklud, der er af god kvalitet

Hvad end du har intentioner om blot at gøre brug af din lommeklud af udseendemæssige årsager eller du derimod rent faktisk har intentioner om at gøre brug af selve kluden, så er det særdeles vigtigt, at du sørger for at vælge en udgave, der er af høj kvalitet, for hvis du ikke gør det, så kan den f.eks. meget hurtigt komme til at se en anelse slidt ud og dermed vil den også miste noget af dens farve, hvilket ikke blot vil få den til at se kedelig ud for sig selv, men det vil dog også have den betydning, at den ikke længere passer sammen med de slips og/eller de butterflies, du har købt, som har (havde) samme farve, som din lommeklud. Så derfor for, at alle dine lommeklude er af høj kvalitet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *