foto04

Jakkesæt til både dagligdag og fest

Jakkesæt er noget af det, der er sværest at finde det helt rigtige sæt. Det skal passe i farver, stil, og så skal det ikke mindst passe til kroppen. Der er mange ting, man overveje, inden man går ud og køber et nyt sæt. Men vigtigst af alt er, at man har det godt i det jakkesæt, man nu ender med at tage med hjem og bruge.

Se mere på: https://www.vuuh.dk/herre/toej/jakkesaet-habitter/

Kig efter det rigtige sæt

Når du skal ud og finde det rigtige jakkesæt, er der som sagt flere ting, du skal gøre op med dig selv, inden du går ud og køber ét. Først og fremmest skal du overveje, hvor stort dit budget er. For hvis det skal være et ordentligt jakkesæt, så koster det også derefter. Til gengæld er du så også sikker på, at det holder til mange fester mange år ud i fremtiden.

Hvis du ikke har så stort et budget, kan det også godt påvirke, hvor mange sæt du kan væge imellem, når det helt rigtige sæt skal findes. Det gælder både, hvis du går ind i en fysisk butik, eller hvis du vil finde ét over nettet.

Når det så er sagt, så er der også mange sæt at vælge imellem i det hele taget. Udover budgettet skal du, inden du går ind i butikken, vide, om det er til festlige lejligheder eller i dagligdagen, du skal bruge det. Der er stor forskel. Skal du bruge det i dagligdagen, skal det kunne holde til at blive gået lidt mere, og måske skal det også være i lidt mindre formelle farver, end hvis det skal være en habit, som du skal kunne have på til konfirmationer og andre festlige lejligheder. Her skal det måske bare været et sort eller blåt sæt, der passer til dig.

Hvad skulle det ellers være?

Udover dit jakkesæt kan det være, der er er andre ting i forlængelse heraf, du skal have med. Og selvom det måske virker som unødvendigt mersalg, men ofte ved sælgere af jakkesæt noget mere om sæt, hvordan man ser præsentabel ud og så videre. Derfor bør du lave lidt ekstra plads i budgettet til eventuelt et par nye sko, et bælte eller en ny skjorte. Måske er du endt med at købe et lysegråt jakkesæt, men har ikke noget brunt bælte. I så fald skal du have dig et! Og her kan sælgeren være en god hjælp, hvis du ikke lige helt har styr på, hvordan man sætter tingene sammen.

Det gælder også, hvis sælgeren spørger om, du skal have en ny skjorte til sættet. Hvis du ikke har en hvid eller lyseblå skjorte, så køb én til lejligheden. For måske har du en masse skjorter hjemme i skabet, som kan gå til et par cowboybukser, men de går ikke til dit nye, festlige jakkesæt. Her kan du med fordel også tage familien og vennerne i brug for at finde ud af, hvilken sammensætning der er pænest, og som passer bedst til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *