fitness-business

Fitness for iværksættere – en nødvendig del af arbejdet

Som iværksætter er du uden tvivl bevidst om hvor lang tid du hver eneste uge bruger på dit arbejde. Nogle gange kan det endda føles som om, at man næsten aldrig rent faktisk forlader kontoret. Dette er en nødvendig del af at opstarte et firma og bestemt ikke noget dit firma er alene med.

Men når der bruges så lang tid på kontoret, er der naturligt nok andre ting man nødvendigvis ender med at gå på kompromis med. Dette er noget man må affinde sig med. Men det er ikke alle ting, der giver mening at skære ned på. Nogle ting kan rent faktisk ende med at være en god investering af ens tid i sidste ende. Her menes der naturligvis ting som træning. Hvis du helt og konstant skærer træning ud af dit dagsprogram, er dette uden tvivl noget, der med tiden vil blive et større og større problem. Selvom du ikke føler du har tid til at træne hver dag, vil denne investering af din tid uundgåeligt give dig meget mere energi i din hverdag. Med et højere energiniveau kan der udrettes mere på kontoret.

Bevæg dig uden at forlade arbejdet og kontoret

For mange iværksættere inspirerer det dem til at træne, at de ikke behøver gøre et helt projekt ud af at komme op og træne. Det er rent faktisk ikke engang nødvendigt at forlade sit kontor for at få trænet tilstrækkeligt.

På internettet kan du finde et væld af guides omhandlende hvordan du bedst muligt kan udføre en mere eller mindre stationær træning. Som et eksempel kan der nævnes muligheden for at løfte mindre vægte ved skrivebordet eller lignende.

For mange iværksættere er yoga også populært. Netop fordi man i så høj grad bruger sin tid i en kontorstol, kan det være ekstremt godt for kroppen med nogle lange, dybe stræk. Yoga er også noget du sagtens kan gøre på dit kontor. Invester et par kroner i en yogamåtte og find en guide frem på internettet, og du vil derigennem være klar til at gå i gang med yoga. Træning på kontoret vil uden tvivl ikke være et spil af din tid.

Fitness for iværksættere er noget du skal sætte tid af til

Hvorfor er det så vigtigt for en iværksætter at sætte tid af til træning? Svaret på dette spørgsmål er meget mere end blot fysisk. Naturligvis er der fysiske fordele ved ikke at sidde 50 timer om ugen i en stol, uden at bevæge sig.

Men de mentale og kognitive effekter af en smule træning om ugen, kan der ikke sættes en pris på. Både for dig og dit firma. Ved at få pulsen op et par timer om ugen, kommer du både til at arbejde mere effektivt, men du vil også drastisk  reducere symptomerne for stress og depression. At træne i løbet af ugen er altså på alle områder en investering i fremtiden – både din egen, men også dit firmas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *