Find de bedste webhotelpriser på internettet

Du har sikkert gået og overvejet at lave din egen hjemmeside i et stykke tid, men hvor skal den ligge og hvem skal administrere den? Har du selv pladsen på din egen lille computer derhjemme eller er det måske bedst på længere sigt at have sin hjemmeside fysisk placeret på en anden, større, hurtigere og mere stabil server? Det kan ofte være det smarteste valg, hvis du vil skabe en pålidelig hjemmeside, der kører stabilt, hurtigt og effektivt. Det afhænger naturligvis af dit forventede forbrug af hjemmesiden. Forventer du mange kunder eller besøgende med det samme eller måske kun på sigt? I begge tilfælde vil et webhotel være den fornuftigste løsning. Så handler det bare om at finde de bedste webhotelpriser.

Webhotelpriser varierer meget afhængigt af kvalitet

sammenlign webhoteller

Når man søger på webhotelpriser dukker der næsten uendeligt mange sider op på søgemaskinen. Det er fordi der naturligvis er utroligt mange. Det danske marked har dog ikke nær så mange forskellige webhoteller, som mange andre mere liberale markeder, der er meget større. Man kan dog også gøre sig den overvejelse hvor vidt man måske vil have en international side eller om det absolut skal være det dyrt betalte .dk på sin hjemmeside. Der er både positive og negative sider til begge. Det vil økonomisk måske bedre betale sig at have en international side, men samtidig mister du også en vis troværdighed der ligger i de to små bogstaver. Det er en troværdighed, der især er vigtig, hvis du kunne tænke dig at have en webshop eller din side skal repræsentere dig professionelt. Det kan derfor godt betale sig at investere i et dansk webhotel med gode webhotelpriser.

Du kan sammenligne de danske webhoteller på hostingguiden.dk

Webhotelpriser på månedlig eller årlig basis

Mange webhoteller har forskellige ordninger i forhold til, hvordan du betaler for deres ydelse. Mange har et månedligt abonnement, og mange tilbyder også et årligt abonnement. Af naturlige årsager er det årlige abonnement et større beløb, men hvis du ved at du har brug et sted til din hjemmeside på længere sigt, er der som regel nogle penge at spare når du vælger en årlig udbetaling i forhold til den månedlige. Priserne varierer som sagt utroligt meget, når det kommer til de forskellige webhoteller. Det kommer virkelig også an på, hvad man betaler for. Der er som regel også stor variation i, hvad der følger med i priserne. Er det kun webhotellet, altså serveren du betaler for? Eller er det også vedligeholdelse og hjælp ved hacker angreb eller virus, hvis der er nogen, der synes det kunne være sjovt at hijacke din hjemmeside? Så er det meget behjælpeligt at have god kontakt til webhotellet. Mange af dem tilbyder sågar service i disse tilfælde, så de hjælper dig med at få din side tilbage til normalen igen. Ofte gør de det ved at gendanne siden fra en tidligere gemt dato. Hjemmesiden er altså blevet gemt og logget ved en tidligere lejlighed, da den stod som den skulle med den seneste opdatering. Denne sikkerhed koster naturligvis lidt ekstra, men i det lange løb vil den være meget behjælpelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *