Brug en vognmand til transport

Der findes rigtig mange vognmandsforretninger rundt omkring i landet. I Randers og Viborg findes der for eksempel flere forskellige af slagsen. Private borgere bruger måske ikke vognmænd, men for mange mindre erhvervsdrivende og selvstændige er vognmændene en uundværlig del af hverdagen. Især landmænd bruger ofte vognmændene til transport af forskellige ting. Hvis man skal finde en vognmand, er det vigtigt at finde en med god erfaring og en man kan stole på. Hvis man f.eks. skal have transporteret levende dyr, er det især vigtigt med en vognmand, som man stoler på. De forskellige vognmænd i Randers og Viborg har forskellige specialer, som hjælper kunderne med at vælge den rette vognmand.

vognmand

Nogle vognmænd har kun et par enkelte ansatte, mens andre har en stor vognmandsforretning med rigtig mange ansatte. Der er desuden forskel på, hvor langt de forskellige firmaer kører. Nogle har for eksempel specialiseret sig i kun at køre i Jylland, mens andre kører i hele landet og hvor andre endda kører til udlandet og hjem igen. Disse ting skal man være opmærksom på, når man skal finde den rette vognmand til opgaven. Mange vognmænd varetager mange typer af opgaver herunder gyllekørsel, med også salg af sand, olie, kalk og lignende materialer.

Transport af gylle

Alle landmænd har en gylletank stående, da gylle er en uundværlig del af det at drive et landbrug. Disse gylletanke skal tømmes en gang i mellem, hvilket er en opgave som de færreste landmænd kan varetage selv. Her tager mange landmænd kontakt til en vognmand, som kan komme og hjælpe med tømningen af tanken samt transporten af gyllen. De forskellige firmaer kører med forskellige takser, men mange steder skal man regne med at transporten koster omkring 680 kr. i timen. Mange firmaer kan håndtere både store og små mængder af gylle. Vognmanden vil som udgangspunkt prøve at tage udgangspunkt i dine behov og tilpasses ydelsen efter det. Man skal være opmærksom på at mange vognmandsforretninger kører med højsæson og lavsæson i forhold til gylletransport. Lavsæsonen går typisk fra oktober til og med februar og her er transporten selvfølgelig billigere end højsæsonen. Højsæsonen går så fra marts til og med september.

Transport og salg af sand og grus

Både private og erhvervsdrivende kan have brug for at købe og få leveret sand. Her er der ikke kun tale om landmænd, men også ganske almindelige borgere, der har brug for en større mængde sand til deres private hjem. Her kan man med fordel tage kontakt til et vognmandsfirma, da mange også tilbyder salg og transport af sand og grus. Når man som privatperson skal have sand i større mængder er det ofte i forbindelse med nybyggeri eller anlæggelsen af en helt ny have. Vognmændene leverer primært sand og grus til de erhvervsdrivende, men det hænder også at privatpersoner henvender sig. Når man henvender sig, bliver man først spurgt om hvilken type sand man søger. Sand er nemlig ikke bare sand. Ofte kan man købe materialer som sand, grus, kalk, knust asfalt og beton.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *