Badmintonsko – de 3 slags

En badmintonsko skal altid være utrolig velegnet til lige netop din fod. Du skal kunne have den på uden at den giver dig skader eller andet, en badmintonsko kan give, hvis ikke man vælger den rigtige.

Der findes mange forskellige badmintonsko, fra mange forskellige mærker. De mest kendte mærker i Danmark er, Yonex, FZ Forza og Li-nng. Li-ning er et lidt nyere brand, som har sneget sig ind på det danske marked de seneste år. De to andre har været der i rigtig rigtig mange år, og FZ Forza er sågar også dansk.

Alle tre mærker laver nogle gode badmintonsko. Der er dog nogle ting man skal være opmærksom på, når man køber sig en badmintonsko. Der findes hovedsageligt 3 forskellige slags typer af badmintonsko man kan vælge imellem.

badmintonskoDer findes en super let badmintonsko. En super let badmintonsko skal man være lidt påpasselig med. Den er godt nok super let, og det gør den lidt nemmere at flytte sig hurtigt rundt i. Man skal bare huske at være opmærksom på, at når noget er rigtig let, så er der også sparet på nogle ting, for at gøre badmintonskoen let. Hvis du køber en sådan sko, så vær opmærksom på om du ar forandringer, eller om du pludselig får skader du ikke havde før. Det kan godt have noget med skoen at gøre.

Den anden sko der findes er den mere ”almindelige” badmintonsko. Den har alt hvad den behøver, og så har den også den nødvendige støtte som de fleste badmintonspillere har brug for i en badmintonsko. For ikke at nævne støddæmperen.

badmintonskoDen tredje og sidste badmintonsko er den ekstra støttende badmintonsko. Denne badmintonsko har oftere en højere hælkappe, eller mere stabil svang. Men oftest ser man også at den har ekstra støddæmper, hvilket er rigtig godt for nogle. Dog bliver skoen også lidt tungere af denne grund, men det er der også en grund til. En sådan sko er rigtig god for mange, som har brug for lidt ekstra støtte.

Der er altså nogle forskellige badmintonsko man kan vælge imellem. Prøv dig derfor ad, og få nogle gode råd fra en specialist inden for området. Hvis du fx har en meget støttende løbesko og det fungere bedst sådan for dig, så skal du også altid tage den samme model af badmintonsko. Det er en god tommelfingerregel når man skal vælge badmintonsko.

Du kan læse meget mere omkring badmintonsko på min ynglings webshops badmintonsko.dk og sport-net.dk under badmintonsko.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *