date

40Plus.dk – en side der kan meget

40Plus.dk er en datingside. Det ligger lidt i navnet, men det er en side for voksne over 40 år. Man kan oprette sig gratis inde på siden og være iblandt en af de 50.000 profiler derinde.

Selvom det nok ikke er alle 50.000 som er aktive hele tiden, kan man stadig tilmelde sig 40Plus hvis man leder efter seriøs dating, social hygge eller nye venner.

40Plus.dk har desuden fået gode anmeldelser. Det er næsten kun gode anmeldelser, der findes af 40Plus Hvis man har lyst, kan man altid efterlade en 40Plus.dk anmeldelse, hvis man synes at deres side er lige så god som alle de andre anmeldelser siger.

Hvad kan man inde på 40Plus.dk?

Hvad formålet derinde er dog lidt forskelligt. Der er seriøs dating, som tilbyder at man kan søge en kæreste som passer perfekt til en.

Samtidigt med det kan man også betragte det som et socialt medie. For man kan benytte 40plus til online hygge, hvor man kan skrive sammen med andre og have det hyggeligt sammen.

Man kan også finde nye venner derinde, som har de samme interesser som en selv. Udover det kan man også aftale ’Events’, hvor man kan mødes til feste, oplevelser, sport, hygge og meget mere. Man kan derudover tilmelde sig grupper, hvor man kan være med i en gruppe som måske går op i det samme som en selv.

Det er en af grundende til at 40Plus byder på meget mere socialt end langt de fleste datingsider.  Der er dog også masserer af muligheder for at skrive med andre derinde. Det er lidt der den sociale mediedel kommer ind.

Udover det, så er der næsten lige fordelt med kvinder og mænd derinde. På den måde har man chancen for at skrive med både mænd og kvinder. Hvis man leder efter en ven eller veninde, en mand eller kvinde i ens liv.

Det er også nemt og overskueligt at finde rundt inde på 40Plus.dk. Udover det tager det heller ikke særlig lang tid at oprette sig inde på siden, hvilket gør at man hurtigere kan komme i gang med at chatte med andre og på den måde ikke skal til at bøvle med alt muligt.

Hvad er prisen?

Det er helt gratis at oprette sig på 40Plus. Herimod koster et medlemskab mellem 59 og 179 kr. om måneden. Så på den måde er det ikke helt vilde priser der er.

Der er dog også en funktion som tillader at man betaler forud, hvilket nogle gange godt kan betale sig at gøre. Som et eksempel, kan man vælge at betale 4 måneder forud. På den måde glemmer man heller ikke at betale, hvilket man jo nogle gange godt kan komme til. Uanset hvilket abonnement der er tale om.

Næsten ligesom alle andre abonnementer forlænges ens abonnement automatisk indtil man afmelder det, hvilket er en nem og hurtig ting som man kan gøre.

Det ’Sociale medie’ er dog helt gratis, mens ’Seriøs Dating’ og ’Få nye venner’, går helt ned til 1 kr. pr. dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *